taukokangas logo FINAL

Kotihoito

TAUKOKANKAAN KOTIHOITO- ARJESSA MUKANA

Taukokankaan kotihoidossa tarjoamme laadukasta ja luotettavaa hoivaa ja hoitoa, jolla tuemme asiakkaan kotona selviytymistä.Tavoitteenamme on edistää asiakkaan voimavarojen ja toimintakyvyn ylläpitämistä ja varmistaa, että asiakkaalla on riittävät palvelut kotona asumisen tueksi.

Tällä hetkellä toimimme Oulaisissa ja Ppky Kallion alueella joka päivä.

Kotihoidon asiakkaita voivat olla ikääntyneet, pitkäaikaissairaat ja muut täysi-ikäiset, joilla on toimintakyky tilapäisesti tai pysyvästi alentunut.

Tarjoamme

  • kotihoitoa (avustamista asiakkaan päivittäisissä toiminnoissa, mm. pukeutuminen, hygieniasta huolehtiminen, asiointi- ja saattoapu, ulkoilu)
  • kotisairaanhoitoa  (näytteiden ottaminen, mittaukset, lääkityksen valvominen ja asiakkaan voinnin seuraaminen sekä kivun helpottaminen)

Kotihoidon alkaessa asiakkaalle laaditaan palvelu-, hoito- ja kuntoutumissuunnitelma yhteistyössä asiakkaan (omainen) ja Taukokankaan työntekijän kanssa.

Taukokangas tarjoaa myös muita kotiin vietäviä palveluita

  • tukipalveluina siivouspalvelua ja ateriapalvelua
  • omaishoitajien vapaapäivien sijaisuudet, jossa hoitaja tulee asiakkaan kotiin hoitamaan omaishoidettavaa
  • hoitopalveluja; kotona kuntoutuminen, hieronta, jalkahoito, ravitsemusterapia

kotihoito

Kotihoito

Taukokangas Oy on mukana Aputori-järjestelmässä, joten voit hankkia kotihoitoa omakustanteisesti tai kotikunnan myöntämällä palvelusetelillä (Aputori.fi).

aputori

Kotitalousvähennyksen voit hakea, jos ostat kotihoidon tai siivouspalvelun omakustanteisesti. Hoitopalveluista tai palvelusetelillä hankitusta palvelusta ei saa kotitalousvähennystä.

Lisätietoja kotitalousvähennyksen käytöstä saat verottajalta (vero.fi). Kotihoidon palvelujen hinnat löydät osoitteesta taukokangas.fi/kotihoito.

 

Lisätietoja kotihoidosta antaa

Elisa Elasvirta
044 4794 714       
elisa.elavirta@taukokangas.fi 

Siivouspalvelusta
Eija Paso
044 4794 778
eija.paso@taukokangas.fi

Toimipaikat

Oulainen
Reservikomppaninkatu 11, 86300 Oulainen

Ylivieska
Närhitie 2, 84100 Ylivieska

www.taukokangas.fi
puh. 08 4794 700                         

© Taukokangas 2015