Arvot ja tarina

Monipuolinen hyvinvoinnin palvelukeskus

Taukokangas Oy on kotimainen hyvinvoinnin palvelukeskus, joka tarjoaa hoito- ja asumispalveluja, lääkinnällistä ja ammatillista kuntoutusta sekä muita hyvinvointipalveluja kaikenikäisille. Taukokankaan tavoitteena on asiakkaiden terveyden sekä toiminta- ja työkyvyn edistäminen kaikissa elämäntilanteissa. Toimipisteemme sijaitsevat Oulaisissa, Ylivieskassa ja Kalajoella.

Pitkä historia ja vahva arvopohja

Taukokangas on yksi vanhimmista ja tunnetuimmista kuntoutusalan toimijoista. Kaikki alkoi sotiemme veteraanien kuntoutuksesta ja hoidosta vuonna 1987. Tänään Taukokangas on monipuolinen terveyden ja kuntoutuksen osaamiskeskus, joka tarjoaa laajan valikoiman hoiva-, kuntoutus-, terveys- ja hyvinvointipalveluita. Olemme sataprosenttisesti suomalainen yritys, joka toimii yhteiskuntavastuullisesti.

Taukokankaan yhteiskuntavastuullisuus tarkoittaa sitä, että toiminnalle asetetut tavoitteet tulee saavuttaa vastuullisin keinoin sekä lakeja ja sääntöjä noudattaen. Asiakkaiden tarpeet ja palveluiden korkea laatu on meille kaikista tärkein asia. Taukokangas huolehtii läpinäkyvyydestä kertomalla sidosryhmille avoimesti konsernin tavoitteista ja toiminnasta. Liiketoiminnasta mahdollisesti syntyviä voittoja käytetään Taukokangas-säätiön sääntöjen mukaisesti esimerkiksi sotiemme veteraanien, vanhusten ja vammaisten hyväksi. Taukokankaalla tehdään hyvää Suomelle ja suomalaisille.

Me olemme olemassa teitä kaikkia varten. Meillä on asiakkaina lapsia ja nuoria, työikäisiä ja ikääntyviä sekä ikäihmisiä. Meillä asiakas on aina ensimmäisellä sijalla. Me autamme sinua saavuttamaan hyvinvoinnillesi ja terveydellesi asettamat tavoitteet. Ratkaisemme vaikeitakin ongelmia ja elämäntilanteita tehokkaasti.

Pyrimme jatkuvasti tekemään asiat entistä paremmin. Teemme työmme aina reilusti ja läpinäkyvästi, sovitusti ja aikataulussa. Varmistamme, että asiakas on aina tyytyväinen ja saa odotuksiaan paremman kokemuksen ja lopputuloksen.

Olemme onnistuneet luomaan monen asiakkaamme tarinaan onnellisen lopun. Me haluamme tarjota asiakkaillemme palveluja, jotka tukevat itsenäisen ja terveen elämän tavoitetta. Ja kun on hoivan aika, haluamme tarjota myös siihen sopivimman palveluratkaisun asiakkaillemme.