Yksilöllistä hoitoa

Tarjoamme asiakkaillemme palveluja, jotka tukevat itsenäisen ja terveen elämän tavoitetta. Palvelumme edistävät asiakkaidemme hyvinvointia sekä toiminta- ja työkykyä kaikissa elämäntilanteissa. Hoidamme asiakkaita vauvasta vaariin kohdaten jokaisen kiireettömästi arvokkaana yksilönä.

Palvelut

Tarjoamme monipuolisesti hoiva- ja asumispalveluja, kuntoutusta sekä terveys- ja hyvinvointipalveluja kaikenikäisille.

Kuntoutus

Taukokankaan kuntoutuspalvelujen tavoitteena on asiakkaidemme kokonaishyvinvoinnin ja toimintakyvyn parantaminen, itsenäisen elämän tukeminen ja kotona asumisen sekä työllistymisen mahdollistaminen.

Lue lisää

Terveys- ja hyvinvointi

Meiltä löydät monipuoliset terapia- ja lääkäripalvelut sekä pääset tarvittaessa terveyden- ja sairaanhoitajan vastaanotolle.

Hyvinvointisi lisäämiseen ja ylläpitämiseen löydät meiltä mukaansatempaavat liikuntapalvelut, kuntosalin sekä ihanat hemmotteluhoidot.

Lue lisää

Hoiva- ja asuminen

Tarjoamme asumispalveluita ikääntyneille ja vaikeavammaisille. Asumispalveluissamme panostetaan kodinomaiseen ja viihtyisään asumisympäristöön sekä virikkeelliseen ja aktiiviseen arkeen. Asuminen meillä on turvallista ja esteetöntä, ja palvelumme skaalautuvat hyvin asiakkaan tarpeiden mukaan.

Lue lisää

Sosiaali- ja potilasasiamies

 

Lue lisää

Askarruttaako jokin?

Painaako mieltäsi jokin, johon kaipaisit meiltä apua? Ota rohkeasti yhteyttä, niin ratkaistaan asia yhdessä!

 

Ota yhteyttä