Hoiva- ja asumispalvelut

Taukokangas tarjoaa asumispalveluita ikääntyneille ja vaikeavammaisille. Asumispalveluissamme panostetaan kodinomaiseen ja viihtyisään asumisympäristöön sekä virikkeelliseen ja aktiiviseen arkeen. Asuminen meillä on turvallista ja esteetöntä, ja palvelumme skaalautuvat hyvin asiakkaan tarpeiden mukaan. Palvelu- ja asumisratkaisut toteutetaan aina yksilöllisesti ja asiakaslähtöisesti.

Tarjoamme palveluita myös kotiin. Taukokangas tarjoaa kotihoitoa, asiointi- ja saattoapua, kotisairaanhoitoa, ateria- ja siivouspalveluja sekä niitä arjen palveluita, joita sinä tai omaisesi tarvitsette kotona asumisen tueksi. Palveluiden avulla tuemme kotona asumista, jolloin itsenäinen elämä voi jatkua mahdollisimman pitkään.

Lisätiedot ja tiedustelut

Asiakkuuksista vastaa geronomi Elisa Elasvirta p. 044 479 4714

Palveluista vastaa palvelupäällikkö Merja Elasvirta p. 044 479 4732

Kotipalvelut

Tarvitsetko sinä tai läheisesi apua kotona selviytymiseen heikentyneen toimintakyvyn vuoksi? Taukokangas tarjoaa laadukkaat ja luotettavat kotihoidon palvelut, joilla kotona asumista voidaan helpottaa ja kokonaishyvinvointia lisätä. Palvelujemme avulla kotona asuminen ja itsenäinen elämä voi jatkua mahdollisimman pitkään.

Lue lisää

Asumispalvelut

Kun kotona asuminen ei enää onnistu heikentyneen toimintakyvyn vuoksi, me Taukokankaalla tarjoamme kodinomaiset ja viihtyisät asumispalvelut, joissa asiakas saa tarvitsemansa avun, tuen ja hoivan.

Lue lisää

Hoitopalvelut

Kaipaatko apua omaisen ympärivuorokautiseen hoivaan ja avustamiseen? Taukokangas tarjoaa lyhytaikaisjaksoja, joita ovat mm.  omaishoitajan vapaat ja omakustanteiset täysihoito- ja kuntoutusjaksot (esimerkiksi sairaalahoidon/leikkauksen jälkeinen kuntoutuminen). Lisäksi tarjoamme sotainvalideille intervalli- ja laitoshoitoa. Palveluihimme kuuluu myös elämän loppuvaiheen hoito; saattohoito.

Lue lisää

Lisätiedot ja tiedustelut

 

 

 

Geronomi Elisa Elasvirta

p. 044 479 4714

Palvelupäällikkö Merja Elasvirta

p. 044 479 4732

 

 

 

 

Askarruttaako jokin?

Painaako mieltäsi jokin, johon kaipaisit meiltä apua? Ota rohkeasti yhteyttä, niin ratkaistaan asia yhdessä!

Ota yhteyttä