Hoitopalvelut

Kaipaatko apua omaisen ympärivuorokautiseen hoivaan ja avustamiseen? Taukokangas tarjoaa lyhytaikaisjaksoja, joita ovat mm.  omaishoitajan vapaat ja omakustanteiset täysihoito- ja kuntoutusjaksot (esimerkiksi sairaalahoidon/ leikkauksen jälkeinen kuntoutuminen). Lisäksi tarjoamme sotainvalideille intervalli- ja laitoshoitoa. Palveluihimme kuuluu myös elämän loppuvaiheen hoito; saattohoito.

Asuminen ja palvelut hoitojaksojen aikana

Meillä on turvallista ja viihtyisää asua. Tuttu hoitohenkilökunta huolehtii ja avustaa ympäri vuorokauden. Tarjoamme asiakkaillemme asumisen/hoitojaksojen ajaksi viihtyisät yhden tai kahden hengen huoneet WC-kylpyhuoneella varustettuna.

Lisäksi meiltä löytyvät viihtyisät yhteiset tilat sekä virikkeelliset harrastustilat: liikuntasali, kuntosali, askartelutila, pienryhmätilat, kota ja ulkopelialue. Asukkaan on mahdollista osallistua meillä aktivoiviin ohjattuihin liikunta-, keskustelu- ja toimintaryhmiin ja vapaa-ajan toimintaan päivittäin omien toiveidensa ja toimintakykynsä mukaan.

Tarjoamme kodinomaista, virikkeellistä ja toimintakykyä tukeavaa kuntoutuksellista asumista ja hoivaa ympäri vuorokauden asukkaan yksilöllisen tarpeen mukaan

Laadukasta lyhytaikaishoitoa

Lyhytaikaishoidossa tarjoamme  kodinomaista, virikkeellistä ja toimintakykyä tukeavaa hoivaa ympäri vuorokauden asukkaan yksilöllisen tarpeen mukaan. Lyhytaikaisjaksoja ovat mm.  omaishoitajan vapaat ja omakustanteiset täysihoito- ja kuntoutusjaksot (esimerkiksi sairaalahoidon/leikkauksen jälkeinen kuntoutuminen).

Laitoshoito

Tarjoamme laadukkaat puitteet intervalli- ja laitoshoidolle. Intervalli- ja laitoshoito on tarkoitettu sotainvalideille, joiden haitta-aste on vähintään 20%. Hoito voidaan toteuttaa asiakkaan tarpeen mukaan lyhytaikaisena (intervalli) tai pysyvänä. Lyhytaikaista hoitoa on mahdollista saada enintään 24 viikkoa vuosittain.

Maksusitoumus Taukokankaalla toteutettavaan laitoshoitoon haetaan Valtiokonttorilta. Sotainvalidille intervalli- ja laitoshoito on täysin maksutonta. Neuvontapalvelutyöntekijämme avustaa maksusitoumushakemusten teossa.

Valmistelut

Sosionomi seuraa maksusitoumuksen voimassaoloa ja hakee tarvittaessa lisäpäiviä.

Suunnitelma

Yhteistyössä asiakkaan ja omaisten kanssa laaditaan hoito- ja palvelusuunnitelma.

Palvelun toteutus

Toteutetaan suunnitelman mukainen hoito ja asuminen.

Lisätiedot ja tiedustelut

 

Asiakkuuksista vastaa sosionomi Riikka Paakinaho
p. 044 479 4714

Palvelupäällikkö Merja Elasvirta
p. 044 479 4732

 

Palvelua tarjotaan seuraavissa toimipisteissä

Oulainen Reservikomppaniankatu 11 86300 Oulainen

Askarruttaako jokin?

Painaako mieltäsi jokin, johon kaipaisit meiltä apua? Ota rohkeasti yhteyttä, niin ratkaistaan asia yhdessä!

Ota yhteyttä