Kotipalvelut

Tarvitsetko sinä tai läheisesi apua kotona selviytymiseen heikentyneen toimintakyvyn vuoksi? Taukokangas tarjoaa laadukkaat ja luotettavat kotihoidon palvelut, joilla kotona asumista voidaan helpottaa ja kokonaishyvinvointia lisätä. Palveluidemme avulla kotona asuminen ja itsenäinen elämä voi jatkua mahdollisimman pitkään.

Kiireetöntä hoivaa kotiin

Kotihoitomme tarjoaa kiireetöntä hoivaa ja hoitoa silloin, kun oma tai läheisesi toimintakyky on tilapäisesti tai pysyvästi heikentynyt. Kotihoidolla tuemme kotona selviytymistä sekä edistämme asiakkaamme voimavarojen ja toimintakyvyn ylläpitämistä auttaen arkisissa toimissa, kuten pukeutumisessa, hygieniasta huolehtimisessa, asioimisessa ja ulkoilemisessa.

Tarjoamme myös kotisairaanhoitoa, jossa huolehdimme asiakkaan voinnista, valvomme lääkitystä sekä huolehdimme näytteiden ja mittausten ottamisesta. Tukipalveluina tarjoamme siivous- ja ateriapalvelut, omaishoitajien vapaapäivien sijaisuudet sekä muut kotiin vietävät hoitopalvelut.

Asiakkaitamme ovat niin ikäihmiset, pitkäaikaissairaat ja muut täysi-ikäiset, joilla toimintakyky on tilapäisesti tai pysyvästi alentunut. Ammattitaitoinen ja palvelualtis henkilöstömme tuo asiakkaan kotiin hänen tarpeensa mukaiset palvelut, jotka toteutetaan kiireettömästi asiakasta kuunnellen.

Miten kotihoito toimii?

Palvelusuunnitelma

Kotihoidon alkaessa laaditaan hoito- ja palvelusuunnitelma.

Kotikäyntiajat

Kotikäynnit toteutetaan laaditun suunnitelman mukaisesti.

Laskutus

Asiakas voi ostaa kotipalvelut itsemaksavana tai palvelusetelillä.

Lisätiedot ja tiedustelut

 

Kotihoidon vastaava Elisa Elasvirta
p. 044 479 4714

Siivoustyönohjaaja Nora Huovila
p. 044 479 4778

Palvelua tarjotaan seuraavissa toimipisteissä

Oulainen Reservikomppaniankatu 11 86300 Oulainen

Askarruttaako jokin?

Painaako mieltäsi jokin, johon kaipaisit meiltä apua? Ota rohkeasti yhteyttä, niin ratkaistaan asia yhdessä!

Ota yhteyttä