Kuntoutus

Me autamme sinua eri elämänvaiheissasi, kun arjesta tai työstä selviytyminen on käynyt haastavaksi heikentyneen toimintakyvyn vuoksi.

Taukokankaan kuntoutuspalvelujen tavoitteena on asiakkaidemme kokonaishyvinvoinnin ja toimintakyvyn parantaminen, itsenäisen elämän tukeminen ja kotona asumisen sekä työllistymisen mahdollistaminen.

Lisätiedot ja tiedustelut

Palvelupäällikkö Tiina Ikola, p. 044 479 4752

Asiakaspalvelu – kuntoutuskurssit ja laitoskuntoutus, p. 044 479 4717

Kuntoutusta eri tarpeisiin

Taukokankaan asiakkaana voit olla yksilöllisessä kuntoutuksessa, kuntoutus- tai sopeutumisvalmennuskurssilla tai ammatillisessa kuntoutuksessa. Kuntoutuskonseptimme mahdollistavat sinulle nopean kotiutumisen esimerkiksi vakavan sairauden tai leikkauksen jälkeen.

Kiila-kuntoutus

Onko työntekosi vaikeutunut terveydellisten syiden vuoksi? Haluaisitko parantaa kokonaisvaltaista hyvinvointiasi ja saada uusia ratkaisukeinoja töissä kokemiisi haasteisiin? Kiila-kuntoutus tähtää elämänlaatusi parantamiseen ja työkykysi ylläpitämiseen.

Lue lisää

Ammatillinen kuntoutusselvitys

Vaikeuttavatko terveydelliset syyt työntekoasi tai työllistymistäsi? Ammatillisessa kuntoutusselvityksessä saat asiantuntijoiden apua yksilöllisen kuntoutussuunnitelman laatimiseen, joka tukee tilanteesi mukaan työelämässä jatkamista, sinne palaamista tai sinne siirtymistä.

Lue lisää

Työllistymistä edistävä ammatillinen kuntoutus

Haluaisitko tukea ammatinvalintaan ja työllistymiseen? Varjostaako työelämääsi jokin terveydellinen tekijä? Työllistymistä edistävän ammatillisen kuntoutuksen kautta pääset osallistumaan työkokeiluun tai työhönvalmennukseen ja saat tukea sinulle sopivimman ammatin valinnassa.

Lue lisää

Vaativa kuntoutus

Me autamme, kun selviytymisesi arjessa on hankaloitunut. Vaativassa kuntoutuksessa haastamme ja tuemme sinua pääsemään yhdessä asetettuihin tavoitteisiin ja suoriutumaan arkielämäsi toiminnoista itsenäisemmin.

Lue lisää

Kuntoutuskurssit ja yksilöjaksot

Haluatko parantaa toimintakykyäsi ja lisätä hyvinvointiasi? Toteutamme Kelan järjestämiä ja rahoittamia kuntoutuskursseja ja yksilökuntoutusta, jotka auttavat sinua vähentämään sairauden tai vamman tuomia rajoitteita arjessasi sekä tuovat lisää energiaa elämääsi.

Lue lisää

Lisätiedot ja tiedustelut

Asiakaspalvelu – kuntoutuskurssit ja laitoskuntoutus
p. 044 479 4717

Palvelupäällikkö Tiina Ikola p. 044 479 4752