Kuntoutus

Me autamme sinua eri elämänvaiheissasi, kun arjesta tai työstä selviytyminen on käynyt haastavaksi heikentyneen toimintakyvyn vuoksi.

Taukokankaan kuntoutuspalvelujen tavoitteena on asiakkaidemme kokonaishyvinvoinnin ja toimintakyvyn parantaminen, itsenäisen elämän tukeminen ja kotona asumisen sekä työllistymisen mahdollistaminen.

Lisätiedot ja tiedustelut

Palvelupäällikkö Tiina Ikola, p. 044 479 4752

Asiakaspalvelu – kuntoutuskurssit ja laitoskuntoutus, p. 044 479 4717

Kuntoutusta eri tarpeisiin

Taukokankaan asiakkaana voit olla yksilöllisessä kuntoutuksessa, kuntoutus- tai sopeutumisvalmennuskurssilla tai ammatillisessa kuntoutuksessa. Kuntoutuskonseptimme mahdollistavat sinulle nopean kotiutumisen esimerkiksi vakavan sairauden tai leikkauksen jälkeen.

Terapiapalvelut

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen avoterapian palveluntuottajia. Oulaisten, Ylivieskan ja Kalajoen yksikömme ovat fysioterapian palveluntuottajia. Oulaisten yksikkömme on toimintaterapian palveluntuottaja.

Fysioterapiaan voit tulla kaikkiin yksiköihimme lääkärin lähetteellä tai ilman.

Lue lisää

Kiila-kuntoutus

Onko työntekosi vaikeutunut terveydellisten syiden vuoksi? Haluaisitko parantaa kokonaisvaltaista hyvinvointiasi ja saada uusia ratkaisukeinoja töissä kokemiisi haasteisiin? Kiila-kuntoutus tähtää elämänlaatusi parantamiseen ja työkykysi ylläpitämiseen.

Lue lisää

Nuorten ammatillinen kuntoutus, Nuotti-valmennus

NUOTTI-valmennuksessa saat itsellesi henkilökohtaisen valmentajan, joka auttaa sinua suunnittelemaan tulevaisuuttasi. Tapaat valmentajaa säännöllisesti omassa arkiympäristössäsi.

Lue lisää

Vaativa kuntoutus

Me autamme, kun selviytymisesi arjessa on hankaloitunut. Vaativassa kuntoutuksessa haastamme ja tuemme sinua pääsemään yhdessä asetettuihin tavoitteisiin ja suoriutumaan arkielämäsi toiminnoista itsenäisemmin.

Lue lisää

Kuntoutuskurssit ja yksilöjaksot

Haluatko parantaa toimintakykyäsi ja lisätä hyvinvointiasi? Toteutamme Kelan järjestämiä ja rahoittamia kuntoutuskursseja ja yksilökuntoutusta, jotka auttavat sinua vähentämään sairauden tai vamman tuomia rajoitteita arjessasi sekä tuovat lisää energiaa elämääsi.

Lue lisää

Lisätiedot ja tiedustelut

Asiakaspalvelu – kuntoutuskurssit ja laitoskuntoutus
p. 044 479 4717

Palvelupäällikkö Tiina Ikola p. 044 479 4752