Kiila-kuntoutus

Onko työntekosi vaikeutunut terveydellisten syiden vuoksi? Haluaisitko parantaa kokonaisvaltaista hyvinvointiasi ja saada uusia ratkaisukeinoja töissä kokemiisi haasteisiin? Kiila-kuntoutus tähtää elämänlaatusi parantamiseen ja työkykysi ylläpitämiseen.

Tukea työelämään

Kelan rahoittama Kiila-kuntoutus on työikäisille tarkoitettu kuntoutus, jonka tavoitteena on parantaa kuntoutettavan elämänlaatua ja auttaa pysymään kiinni työelämässä pidempään. Kuntoutus järjestetään yhteistyössä työnantajan ja työterveyshuollon kanssa. Kuntoutujalle kuntoutus on maksutonta ja kuntoutuksen ajalta on mahdollista saada Kelan kuntoutusrahaa. Kuntoutus kestää 1-1,5 vuotta.

Ryhmämuotoisesti toteutettavassa Kiila-kuntoutuksessa keskitytään kohentamaan sekä työntekijän fyysistä että henkistä hyvinvointia sekä työssä jaksamista. Osallistujamäärä Kiila-kuntoutuksissa on enintään 8 henkilöä.

Kuntoutus sisältää

  • keskusteluryhmiä
  • liikuntaa
  • jaksamisen kohentumiseen tähtäävää toimintaa

Huomioimme osallistujien yksilölliset tarpeet ja laadimme kuntoutuksen sisällön tarkemmin niiden pohjalta. Meillä kuntoutuja kohdataan aina ainutkertaisena ihmisenä. Olemme kuntoutujan tukena työn ja arjen muutostarpeissa ja haluamme panostaa kuntoutujan elämänlaadun kokonaisvaltaiseen parantamiseen.

Aloituspäivä

Aloituspäivä Taukokankaalla sisältää lääkärin, työelämän asiantuntijan ja fysioterapeutin tapaamisen.

Työpaikkakäynti

Työelämän asiantuntija, psykologi tai fysioterapeutti käy työpaikallasi. Työpaikkakäynti voidaan toteuttaa myös etäyhteydenottona.

Ryhmäjaksot

Kuntoutus sisältää 3 ryhmäjaksoa Taukokankaalla. Yhden jakson kesto on noin 4-5 päivää.

Yksilökäynnit

Ryhmäjaksojen väleissä on mahdollisuus 1-2 etäyhteydenottoon tai tapaamiseen Taukokankaalla tai omalla työpaikalla.

Päätösosa

Päätösvaiheessa arvioidaan yhdessä kuntoutuksen vaikuttavuutta sekä sovitaan jatkosuunnitelmasta yhteistyössä työnantajan ja työterveyshuollon kanssa.

Lisätiedot ja tiedustelut

Marjo Heikkala,
p. 044 479 4764, marjo.heikkala@taukokangas.fi

Palvelua tarjotaan seuraavissa toimipisteissä

Oulainen Reservikomppaniankatu 11 86300 Oulainen

Askarruttaako jokin?

Painaako mieltäsi jokin, johon kaipaisit meiltä apua? Ota rohkeasti yhteyttä, niin ratkaistaan asia yhdessä!

Ota yhteyttä