Kuntoutuskurssit ja yksilöjaksot

Haluatko parantaa toimintakykyäsi ja lisätä hyvinvointiasi? Toteutamme Kelan järjestämiä ja rahoittamia kuntoutuskursseja ja yksilökuntoutusta, jotka auttavat sinua vähentämään sairauden tai vamman tuomia rajoitteita arjessasi sekä tuovat lisää energiaa elämääsi.

Voi paremmin!

Kuntoutuskursseilta ja yksilöjaksoiltamme löydät helpotusta elämääsi rajoittaviin terveysongelmiin. Saat keinoja vamman tai sairauden kanssa elämiseen ja arjessa selviytymiseen. Me uskallamme kysyä, kyseenalaistaa, kuunnella ja tunnistaa hyvinvointisi parantumiseen vaikuttavat tekijät. Siksi tiedämme voivamme auttaa sinua kohti helpompaa ja energisempää elämää.

Kuntoutuskurssien ja yksilöjaksojen toteutus

Toteutamme kuntoutuskursseja sairaus- tai vammaryhmäkohtaisesti. Meiltä löytyy kursseja myös omaishoitajille. Kurssit sisältävät kurssikohtaisesti 1–3 kuntoutusjaksoa Taukokankaalla, joiden aikana ja välillä tunnistetaan ja parannetaan omaan hyvinvointiin liittyviä tekijöitä.

Kalajoen Hiekkasärkkien toimipisteellämme toteutamme Tuki- ja liikuntaelinsairaiden kuntoutuskursseja sekä KIILA-kuntoutusta.

Kuntoutuskurssikalenteri

Lisätietoa Taukokankaalla järjestettävistä kuntoutuskursseista löydät kuntoutuskalenteristamme. Klikkaa tästä kuntoutuskalenteriin!

Kuntoutuskursseille ja yksilöjaksoille hakeutuminen

Lue asiointioppaastamme, kuinka hakeudut kuntoutuskursseille ja yksilöjaksoillemme.

Lisätiedot ja tiedustelut

Asiakaspalvelu – kuntoutuskurssit ja yksilöjaksot
p. 044 479 4717

Henna Somppi
p. 044 479 4718, henna.somppi@taukokangas.fi

 

Askarruttaako jokin?

Painaako mieltäsi jokin, johon kaipaisit meiltä apua? Ota rohkeasti yhteyttä, niin ratkaistaan asia yhdessä!

Ota yhteyttä