Terveys- ja hyvinvointipalvelut

Taukokankaan terveys- ja hyvinvointipalvelut auttavat sinua voimaan hyvin. Asiantunteva ja moniammatillinen tiimimme palvelee sinua kokonaisvaltaisesti.

Hyvinvointisi lisäämiseen ja ylläpitämiseen löydät meiltä mukaansatempaavat liikuntapalvelut, kuntosalin sekä ihanat hemmotteluhoidot.

Lisäksi Taukokangas tarjoaa työyhteisöille monipuoliset työhyvinvointipalvelut, jotka ylläpitävät työntekijöiden hyvinvointia ja lisäävät työyhteisön energisyyttä.

Lisätiedot ja tiedustelut

Palveluesimies Teemu Sorvoja, p. 044 479 4792

Asiakaspalvelu – terveys- ja hyvinvointipalvelut, p. 044 479 4707

 

Terapiapalvelut

Taukokankaan moniammatillinen tiimi tarjoaa laaja-alaiset ja asiantuntevat terapiapalvelut. Meiltä löydät fysio-, toiminta-, ravitsemus- ja lymfaterapian palvelut – kaikki saman katon alta. Tuomme ratkaisut ongelmiisi nopeasti, lähetteellä tai ilman.

Lue lisää

Terveyden- ja sairaanhoitajan palvelut

Taukokangas tarjoaa kattavat terveydenhoitajan ja sairaanhoitajan palvelut.

Lue lisää

Hemmotteluhoidot

Kaipaatko pientä hemmottelua ja omaa aikaa itsellesi kiireisen arjen keskellä? Tule nauttimaan Taukokankaan hemmottelupalveluista yksin tai ystäviesi kanssa. Me hemmottelemme sinua päästä varpaisiin!

Lue lisää

Työhyvinvointipalvelut

Työhyvinvointipalvelumme tarjoavat yksilölliset ratkaisut energisempään elämään. Meidän missionamme on auttaa ihmisiä voimaan sekä työssä että arjessa paremmin. Kysymme oikeat kysymykset hyvinvoinnin selvittämiseksi ja tarjoamme ratkaisut sen kehittämiseen.

Lue lisää

Lisätiedot ja tiedustelut

Terveys- ja hyvinvointipalveluiden
asiakaspalvelu
p. 044 479 4707

Työhyvinvointipalvelut
Palveluesimies Teemu Sorvoja
p. 044 479 4792, teemu.sorvoja@taukokangas.fi

Askarruttaako jokin?

Painaako mieltäsi jokin, johon kaipaisit meiltä apua? Ota rohkeasti yhteyttä, niin ratkaistaan asia yhdessä!

Ota yhteyttä