Lääkäripalvelut

Taukokangas tarjoaa monipuoliset ja laadukkaat lääkäripalvelut oman terveytesi edistämiseen ja ylläpitämiseen. Meiltä voit varata ajan yleis- tai erikoislääkärille. Lisäksi tarjoamme kattavat terveydenhoitajan ja sairaanhoitajan palvelut.

Ihotautien erikoislääkäri Marja Langen
Seuraavat vastaanotot:
14.11.2018
28.11.2018
17.12.2018

 

Laadukasta hoitoa helposti

Taukokankaan monipuolisten lääkäripalveluiden takana on tiimi vahvoja osaajia terveyden ja hyvinvoinnin eri osa-alueilta. Meillä vastaanottavat yleislääketieteen erikoislääkäri, ihotautien erikoislääkäri, neurologi, neuropsykologin sekä psykologi. Taukokankaalla pääset lääkärin vastaanotolle helposti ja joustavasti. Lääkäripalveluissa hoidamme asiakkaita vauvasta vaariin kohdaten jokaisen kiireettömästi yksilönä.

Terveyden- ja sairaanhoitajan palvelut

Meiltä sinun on mahdollista varata aika myös terveyden- ja sairaanhoitajalle. Terveyden- ja sairaanhoitajan vastaanottopalvelumme sisältävät toimenpiteiden lisäksi ohjausta ja neuvontaa sekä hoidon tarpeen arviointia kaikenikäisille. Vastaanotolla hoidetaan muun muassa haavoja, annetaan rokotuksia, mitataan verenpainetta ja seurataan terveydentilaa erilaisilla mittauksilla. Kyseessä voi olla kertakäynti tai tarvittaessa pidempi jakso hoitajan luona.

Hinnasto

Katso lääkäripalvelujemme hinnasto täältä.

Huom! Peruutukset lääkärien vastaanotolle edellisenä päivänä. Peruuttamattomasta ajasta laskutamme 62 euroa.

 

Ajanvaraus ja asiakaspalvelu

Ajanvaraus lääkäripalveluihimme sekä
terveyden- ja sairaanhoitajan vastaanotolle:

p. 044 479 4707

Palvelua tarjotaan seuraavissa toimipisteissä

Oulainen Reservikomppaniankatu 11 86300 Oulainen

Askarruttaako jokin?

Painaako mieltäsi jokin, johon kaipaisit meiltä apua? Ota rohkeasti yhteyttä, niin ratkaistaan asia yhdessä!

Ota yhteyttä