Terapiapalvelut

Taukokankaan moniammatillinen tiimi tarjoaa laaja-alaiset ja asiantuntevat terapiapalvelut. Meiltä löydät fysio-, toiminta-, ravitsemus-, lymfa- ja vyöhyketerapian palvelut – kaikki saman katon alta. Tuomme ratkaisut ongelmiisi nopeasti, lähetteellä tai ilman.

Fysioterapia

Fysioterapian tavoitteena on ylläpitää ja parantaa toiminta- ja työkykyäsi sekä liikkumistasi. Fysioterapian avulla autamme asiakkaitamme erilaisten sairauksien ja tapaturmien kuntoutuksessa sekä tuki- ja liikuntaelinoireissa myös ennaltaehkäisevästi. Laaja-alaisen osaamisen ansiosta fysioterapeuttimme löytävät ratkaisut asiakkaiden eri ikävaiheissa ja elämäntilanteessa kokemiin haasteisiin.

Toimintaterapia

Toimintaterapia auttaa, kun arjesta selviytyminen on hankaloitunut sairastumisen, vammautumisen tai muun suuren elämäntilanteen muutoksen vuoksi. Toimintaterapian avulla pyrimme antamaan asiakkaillemme keinoja itsenäiseen selviytymiseen oman elämän arkisissa tilanteissa. Toimintaterapia toteutetaan aina asiakkaan yksilölliset tarpeet huomioiden ja toimintamuodot vaihtelevat mahdollisimman mielekkään kuntoutuksen aikaansaamiseksi.

Ravitsemusterapia

Ravitsemuksella on suuri rooli ihmisen kokonaishyvinvoinnin ylläpitämisessä ja edistämisessä. Ravitsemusterapeutti auttaa ruokaan ja syömiseen liittyvissä ongelmissa sekä ruokavalioon liittyvissä elämäntapamuutoksissa. Ravitsemusterapiassa pureudutaan oikean ruuan valintaan, syömiskäyttäytymiseen sekä mahdollisten sairauksien ravitsemushoitoon.

Lymfaterapia

Lymfaterapian avulla pyrimme poistamaan eri syistä johtuvaa turvotusta kehossa. Lymfaterapiassa elvytämme imusuonten toimintaa ja edistämme imunestekiertoa kevyillä pumppaavilla otteilla. Lymfaterapian tavoitteena on saada kudoksiin kertynyt ylimääräinen neste liikkeelle ja vähentää turvotusta ja kipua sekä rentouttaa kehoa. Lymfaterapiaa käytetään usein leikkauksien jälkeisen turvotuksen hoitoon.

Vyöhyketerapia

Vyöhyketerapia on kokonaisvaltainen hoitokeino, jolla pyrimme tasapainottamaan kehoa ja mieltä. Hoidossa painellaan ja stimuloidaan kehon vyöhyketasoja ja -ratoja. Tämä puhdistaa kehoa laittaen kuona-aineita liikkeelle. Vyöhyketerapia sopii hyvin erilaisten pääsärky-, stressi- ja lihasjännitystilojen lievittämiseen. Vyöhyketerapialla voimme hoitaa myös ruuansulatusvaivoja, hormonaalisia häiriöitä, huonoa verenkiertoa sekä vauvojen koliikkia.

Ajanvaraus

Ajanvaraus kaikkiin terapiapalveluihin
Kuntola-ajanvaruksemme kautta.

p. 044 479 4707

Palvelua tarjotaan seuraavissa toimipisteissä

Oulainen Reservikomppaniankatu 11 86300 Oulainen
Ylivieska Närhitie 2 84100 Ylivieska

Askarruttaako jokin?

Painaako mieltäsi jokin, johon kaipaisit meiltä apua? Ota rohkeasti yhteyttä, niin ratkaistaan asia yhdessä!

Ota yhteyttä