Taukokankaan kotihoito – arjessa mukana

kotihoito

Kotihoidosta vastaava Elisa Elasvirta kertoo: ”Kun hoitaja tulee ulkoilemaan ja keittämään kahvit asiakkaan kanssa, mahdollistuu omaishoitajille omaa aikaa esimerkiksi kerhoille tai uimahallin allasjumpalle.” Eduksi nähdään myös arvolisäveroton hinta ja hyödynnettävä kotitalousvähennys.

Haluamme tuottaa laadukasta ja luotettavaa hoivaa arjen tueksi kotona asuville ikääntyneille, pitkäaikaissairaille ja muille täysi-ikäisille, joiden toimintakyky on tilapäisesti tai pysyvästi alentunut. Kotihoitoon kuuluu niin kotipalvelun kuin kotisairaanhoidon palvelut. Kotihoidon tukipalveluina tarjoamme kotisiivousta, ateriapalvelua sekä omaishoitajien vapaapäivien sijaisuuksia. Erityisesti asiointi- ja saattoapu sekä ulkoilu ja virikehetket ovat asiakkaidemme mieliin.  Taukokankaan kotiin vietävillä palveluilla tuetaan kotona asuvan asiakkaan kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Ole rohkeasti yhteydessä

Räätälöidään sinulle tai läheisellesi arjen tueksi kokonaisvaltainen hyvinvointipaketti Taukokankaan kotiin vietävillä palveluilla!

Lisätietoja antaa
geronomi Elisa Elasvirta p. 044 479 4714

Lue lisää kotipalveluista