Avoimet työpaikat

Palvelupäällikkö

Haemme Taukokangas Kuntoutus Oy:lle kuntoutuspalveluiden palvelupäällikköä moniammatilliseen
työyhteisöömme. Tule työskentelemään rentoon ja reippaaseen joukkoomme, meitä on nelisenkymmentä kuntoutusalan ammattilaista.

Vastaat Oulaisten, Kalajoen ja Ylivieskan toimipisteiden kuntoutuspalveluiden johtamisesta. Esihenkilötyön lisäksi olet valmis osallistumaan työryhmien rinnalla tarvittaessa myös asiakastyöhön. Pääasiallinen toimipaikkasi on Oulaisissa.
Palveluihimme kuuluu mm. kuntoutuskurssitoiminta, yksilölliset kuntoutusjaksot, vastaanottotoiminta sekä liikunta- ja hyvinvointipalvelut.

Edellytämme sinulta terveydenhuollon ammattitutkintoa (amk), kokemusta ja soveltuvaa koulutusta kuntoutuksen esihenkilötehtävään, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kehittävää ja innovatiivista työotetta.

Tehtävä täytetään, kun sopiva henkilö löytyy!

Noudatamme yksityisen terveyspalvelualan työehtosopimusta. Palvelupäällikön palkkaus on sovittavissa.

Kerromme mielellämme lisää tehtävästä:
palvelupäällikkö Tiina Ikola, tiina.ikola@taukokangas.fi, puh 044 479 4752
toimitusjohtaja Johanna Patanen, johanna.patanen@taukokangas.fi, puh 044 479 4709

Hakemukset sähköpostilla 10.2.2023 klo 15 mennessä johanna.patanen@taukokangas.fi

 

Sairaanhoitajan sijaisuus

Haemme sairaanhoitajaa moniammatilliseen työyhteisöömme asumispalveluihin Oulaisten yksikköön.

Tule työskentelemään moniammatilliseen, rentoon ja reippaaseen joukkoomme.
Työtehtäviisi kuuluu sairaanhoitajan tehtävät; asiakkaiden toimintakykyä tukeva hoitotyö (hoidon suunnittelu, toteutus ja arviointi), hoitoon ja huolenpitoon liittyvät tehtävät ja näitä välittömästi mahdollistavat tehtävät, lääkehoidon toteuttaminen kokonaisvaltaisesti lääkehoitolupien mukaisesti, asiakkaiden ohjaus ja terveysneuvonta, tiedon välittäminen ja dokumentointi, opiskelijaohjaus- ja arviointi. 

Haku avoinna.

2 Laitoshuoltajan sijaisuutta

Haemme laitoshuoltajia tai muun puhdistuspalvelualan tutkinnon suorittaneita työntekijöitä. Työtehtäviisi kuuluu mm. ylläpito- ja perussiivoustehtävät sekä muut tukipalvelut. 

Hakuaika 1.2.2023 saakka.

Arvostamme sitä, että pidät huolta omasta ja muiden työhyvinvoinnista.

KESÄTYÖPAIKAT

1 sairaanhoitajan sijaisuus, hakuaika 28.2.23 saakka
7 lähihoitajaa, hakuaika 15.3.23 saakka
3 lähihoitajaopiskelijaa, hakuaika 31.3.23 saakka

Opiskelijalta vaaditaan suoritettuina seuraavat opinnot: Kasvun ja osallisuuden edistäminen sekä Hyvinvoinnin ja toimintakyvyn edistäminen (yht. 55 osp) hyväksytysti suoritettuina ja näytöt annettuina. Lisäksi lääkehoidon sisältävät osaamisalan opinnot (35-40 osp) hyväksytysti suoritettuina ja näytöt annettuina.

Ota rohkeasti yhteyttä Merjaan tai MInnaan ja kysy lisätietoja. Tule meille töihin!

Lisätietoja palvelupäällikkö Merja Elasvirta, p. 044 4794 732 tai merja.elasvirta@taukokangas.fi ja palveluesimies Minna Kyrö, p. 044 4794 816 tai minna.kyro@taukokangas.fi
Hakemukset Merja Elasvirralle sähköpostiin tai täytä alla oleva avoin hakemus.

Kaikilla hakijoilla tartuntatautilain mukainen rokotussuoja on oltava työsuhteen aikana kunnossa ja tehtävään valitun henkilön tulee toimittaa rikosrekisteriote.