Palveluesimies tehostetun palveluasumisen yksikköön

Haemme palveluesimiestä tehostetun palveluasumisen ikäihmisten yksikköön. Pääset osaksi ammattitaitoista, joustavaa ja kannustavaa työyhteisöä, jossa on ”tekemisen meininki”.

Työ on pääsääntöisesti päivätyötä, johon kuuluu käytännön hoitotyötä sekä hallinnollista työtä. Palveluesimiehenä toimit hoitohenkilöstön lähiesimiehenä ja vastaat yksikön päivittäisjohtamisesta, toiminnan kehittämisestä, henkilöstön ja muiden yhteistyötahojen kanssa. Tehtäviin kuuluu myös henkilöstön osaamisen ja työhyvinvoinnin kehittäminen. Työssä tarvitaan johtamis- ja organisointitaitoja, ratkaisukeskeistä työotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Tarvitset priorisointi- ja paineensietokykyä, tärkeänä pidämme muutosmyönteisyyttä ja valmiutta muutosjohtamiseen.

Tehtävään hakiessa eduksi katsotaan tietämys sosiaali- ja terveydenhuollon palvelurakenteista. Edellytetään kokemusta esimiestyöstä.

Koulutusvaatimuksena vähintään sairaanhoitaja (AMK). 

Ota yhteyttä ja kysy rohkeasti lisätietoja palvelupäällikkö Merja Elasvirta joko puhelimitse 044 4794 732 tai sähköpostilla merja.elasvirta@taukokangas.fi

Tervetuloa töihin Taukokankaalle!