Avoimet työpaikat

Kesätyöpaikat haettavana: 

Haemme 4 lähihoitajaa/lähihoitajaopiskelijoita kesätöihin/ sijaisuuksiin hoito- ja asumispalveluihin Oulaisten yksikköön. Palveluihimme kuuluu ympärivuorokautinen palveluasuminen ikäihmisille sekä vaikeavammaisille henkilöille (ei kehitysvammaiset). Tule työskentelemään moniammatilliseen, rentoon ja reippaaseen joukkoomme. Työtehtäviisi kuulu mm. toimiminen hoito- ja asumispalveluissa lähihoitajan tehtävissä.

Jos olet lähihoitajaopiskelija ja sinulla on suoritettuina opinnoista; Kasvun ja osallisuuden edistäminen sekä Hyvinvoinnin ja toimintakyvyn edistäminen (yht. 55osp) hyväksytysti suoritettuina ja näytöt annettuina, lisäksi lääkehoidon sisältävät osaamisalan opinnot (35-40 osp) hyväksytysti suoritettuina ja näytöt annettuina; tällöin voit toimia meillä lähihoitajan sijaisena.

Kesätyöpaikkaa kannattaa hakea mahdollisimman pian, sillä hakemusten läpikäynti aloitetaan välittömästi ja haastattelut aloitetaan jo hakuajan aikana. Paikat täytetään sopivan työntekijän löydyttyä.

Hakuaika 31.1.-15.3.2024

Kahden lähihoitajan pidempiaikainen sijaisuus haettavana yli 6 kk:tta, hakuaika 15.3.saakka.

Lisätietoja antaa palvelupäällikkö Merja Elasvirta, p. 044 4794 732, merja.elasvirta@taukokangas.fi ja vastuuhoitaja Minna Kyrö, p. 044 4794 816, minna.kyro@taukokangas.fi.


Voit jättää avoimen työhakemuksen lomakkeen kautta

Avoin työhakemus

  • Kerro osaamisestasi ja työkokemuksestasi