Liikunta ja hyvinvointi
Liikunta ja hyvinvointi

Etsitkö ryhmäliikuntaa tai kuntosalia? Tutustu ryhmäliikuntakalenteriin, sekä kuntosaliimme.  Ajat, jolloin kuntosali on ryhmien käytössä, näet tästä.

Tule liikkumaan energiseen ja hyväntuuliseen joukkoomme!

Liikunta- ja hyvinvointipalveluistamme löydät fysio-, toiminta-, ravitsemus- ja lymfaterapiaa sekä hierontaa sekä monia muita hyvinvointiasi tukevia palveluita. Tutustu!

Palvelut myös yrityksille ja yhteisöille!

Ollaan yhteyksissä!

P. 044 4794 707

 

Kuntoutus
Kuntoutus

Taukokangas Kuntoutus Oy on Kelan palveluntuottaja Oulaisissa ja Kalajoella.

Löydät meiltä monipuoliset Kelan kuntoutuspalvelut. Voit tulla myös Pohteen tai vakuutusyhtiösi lähettämänä.

Kuntoutuspalvelut Taukokankaalta vankalla ammattitaidolla ja kokemuksella sinun tarpeita ja tavoitteitasi kuunnelle!

Työnantaja! Löydät meiltä  monipuoliset kuntoutus-, valmennus- sekä liikuntapalvelut työntekijöidesi työssä jaksamisen, hyvinvoinnin ja motivaation tueksi.

Hoiva ja asuminen
Hoiva ja asuminen

Tarjontaamme kuuluvat hoivapalvelut ja  asumispalvelut  ikääntyville ja vammaisille henkilöille, tilapäishoito, asumispalvelu sotaveteraaneille ja invalideille sekä neuvontapalvelua.

Ole rohkeasti yhteydessä!

Haluamme tarjota sinulle kodinomaiset ja viihtyisät asumispalvelut. Asuessasi meillä ympäristösi on turvallinen ja esteetön, sekä arkesi virikkeellisiä ja aktiivista. Palvelu- ja asumisratkaisut toteutetaan aina yksilöllisesti ja sinun tarpeistasi käsin.

Tutustu tarkemmin!

Vastuullinen ja yhteisöllinen

Taukokangas Oy ja tytäryhtiö Taukokangas Kuntoutus Oy muodostavat yhdessä 100% kotimaisen hyvinvoinnin palvelukeskuksen. Tarjoamme hoito- ja asumispalveluja, lääkinnällistä ja ammatillista kuntoutusta sekä muita liikunta- ja hyvinvointipalveluja kaikenikäisille.

Tavoitteenamme on asiakkaiden terveyden sekä toiminta- ja työkyvyn edistäminen kaikissa elämäntilanteissa.

Toimipisteemme sijaitsevat Oulaisissa sekä Kalajoella Hiekkasärkillä ja Markkinatiellä.

Me kohtaamme sinut yksilönä, kuuntelemme ja kuulemme sinut.

Liikkuminen ja hyvinvointi

Ryhmäliikunta
Ryhmäliikunta

Ryhmässä liikkuminen ja yhdessä tekemisen meininki on se, mistä monet meistä innostuvat ja suorastaan elävät. Ryhmän kannustus saa yrittämään parhaansa ja enemmänkin.

Tutustu palveluihimme ja tule mukaan! Ryhmiä on tarjolla monenlaisia.

Hyvinvointi- ja hemmotteluhoidot
Hyvinvointi- ja hemmotteluhoidot

Hyvinvointi- ja hemmottelupalveluja tarjoamme Oulaisten, Kalajoen ja Ylivieskan toimipisteistä. Asiantunteva ja moniammatillinen tiimimme palvelee sinua kokonaisvaltaisesti. Löydät meiltä fysio- toiminta-, ravitsemus- ja lymfaterapiapalvelut, sekä hieronnan ja jalkojen hoidon. Lisäksi tarjoamme nopeaa apua kipuun ja tuki- ja liikuntaelinvaivoihin.

Tarjoamme myös työyhteisöille työhyvinvointipalveluja, jotka ylläpitävät työntekijöiden hyvinvointia ja lisäävät työyhteisön energisyyttä.

Lisätiedot ja tiedustelut

Asiakaspalvelu –ja hyvinvointi- ja hemmottelupalvelut, p. 044 479 4707

Yrityksille ja yhteisöille
Yrityksille ja yhteisöille

Mietitkö, miten tukisit työntekijöiden tai esimerkiksi järjestössä mukana olevien henkilöiden hyvinvointia ja jaksamista? Tutustu tästä. Löydät meiltä työsuhteessa oleville Kelan ammatillista kuntoutusta, kuntotestauksia, valmennuspaketteja ja paljon muuta.

Räätälöidään juuri teille sopiva paketti! Meillä pääsette hyödyntämään pitkän kokemuksen omaavia asiantuntijoita työkyvyn tukemisessa ja jaksamiseen liittyvissä asioissa. Ollaan yhteydessä!

Kuntosali
Kuntosali

Etsitkö sopivaa kuntosalia? Meille voit tulla juuri sellaisena kuin olet! Oletpa sitten kuntosalien vakiokävijä tai vasta kokeiluasteella. Voimme luvata, että saat rahalle vastinetta.

Meillä harjoittelet edullisesti laadukkailla, turvallisilla  ja helppokäyttöisillä laitteillamme. Käytössäsi on myös terapiasali, jonka laitteiden käytettävyys on monien mielestä se ainut ja oikea.

Liikunnan ja hyvinvoinnin palvelut ovat Sinulle, joka haluat huolehtia itsestäsi ja turvata paremman huomisen. Ryhmäliikuntakalenterista löydät vaihtoehdot niin hikijumpan kuin palauttavan harjoituksen kaipuuseen. Kuntosalimme on tykätty. Laitteet ovat helppokäyttöiset ja tunnelma rauhallinen. Hyvinvointipalveluista löydät mm. fysioterapiaa, lymfaterapiaa, hierontaa, suolahuonehoitoa, shockwavehoitoa, kehonkoostumusmittausta ja paljon muuta. Myös äitiysfysioterapiapalvelut löydät meiltä.

Tarjoamme juuri Teidän tarpeisiinne sopivia työhyvinvointia tukevia palveluita. Jos kaipaat ohjelmaa TYHY-päivään, suunnittelet työntekijöille omaa liikuntaryhmää tai mietit esimerkiksi KIILA-kuntoutuskurssin hakemista työntekijöillesi, ole yhteydessä!

Kuntoutus

Tukea opiskeluun ja työhön
Tukea opiskeluun ja työhön

Onko sinulla tilanne, että tarvitset tukea tai apua oman polun löytämiseen tai työelämään hakeutumiseen? Et ehkä oikein tiedä mitä elämältä haluaisit. Tai olet jo työelämässä, mutta jaksaminen ja selviäminen työelämässä on muuttunut haastavaksi. Näissä tilanteissa tutustu tarkemmin niin sanottuihin Kelan ammatillisiin kuntoutuksiin.

Avokuntoutus
Avokuntoutus

Taukokankaan moniammatillinen tiimi tarjoaa laaja-alaiset ja asiantuntevat avokuntoutuspalvelut. Meiltä löydät fysio-, toiminta-, ravitsemus- ja lymfaterapian palvelut – kaikki saman katon alta. Löydät meiltä myös hierontaa.

Voit tulla kaikkiin näihin palveluihin lähettävän tahon kuten terveydenhuollon tai vakuutusyhtiön lähetteellä tai  maksusitoumuksella ja tietysti itse maksaen.

Tukea vaivan / vamman kanssa elämiseen
Tukea vaivan / vamman kanssa elämiseen

Tuntuuko, että kaipaat tukea ja kuntoutusta? Jos ongelmanasi on tuki- ja liikuntaelin kivut ja vaivat, sydänsairaus, neurologinen sairaus tai toimit omaishoitajana, tutustu tarkemmin ja hae kurssille tai kuntoutusjaksolle. Asiakkaiden positiiviset palautteet kertovat, että se todella kannattaa!

Muut kuntoutuspalvelut
Muut kuntoutuspalvelut

Voit tulla meille kuntoutumaan esimerkiksi leikkauksen tai sairastumisen jälkeen. Maksusitoumuksia meille tekevät julkinen terveydenhuolto, vakuutusyhtiöt ja Kela. Meillä on palvelusopimus hyvinvointialue Pohteen kanssa. Toteutamme kuntoutusjaksot myös sotaveteraanien ja invalidien laitoskuntoutuksena. Voit tulla meille eri mittaisille kuntoutusjaksoille myös itse maksaen.  Taukokangas Kuntoutuksen ilmapiiri on lämmin ja kannustava, mistä saamme paljon kiitosta kuntoutujilta.

Avokuntoutuspalveluna löydät meiltä fysio-, toiminta-, ravitsemus- ja lymfaterapiaa. Avokuntoutukseen asiakkaat voivat tulla terveydenhuollon tai vakuutusyhtiön maksusitoumuksella. Palvelut ovat toki saatavilla myös itse maksaen. 

Tietoa avokuntoutuksesta Kelan kustantamana löydät tästä.

Taukokangas Kuntoutuksesta löydät palveluja monipuolisesti yksittäisestä fysioterapiakäynnistä vaativaan kuntoutukseen. Meille voit hakeutua asiakkaaksi esimerkiksi eri kuntoutuskursseille, työkykyä tukevaan eli ammatilliseen kuntoutukseen, moniammatilliseen yksilölliseen kuntoutukseen tai vaativaan kuntoutukseen. Kuntoutuskonseptimme mahdollistavat sinulle nopean kotiutumisen esimerkiksi vakavan sairauden tai leikkauksen jälkeen.

Meille voit tulla asiakkaaksi olitpa sitten lapsi, nuori, opiskelija, työikäinen, eläkeläinen, ikäihminen, yritys tai yhteisö. Asiakas on meillä aina ensimmäisellä sijalla. Me autamme Sinua saavuttamaan hyvinvoinnillesi ja terveydellesi asettamasi tavoitteet. Tuemme sinua tarpeesi mukaan vaikeissakin toimintakyvyn ongelmissa ja elämäntilanteissa.

Hoiva ja asuminen

Ikäihmisten ympärivuorokautinen palveluasuminen
Ikäihmisten ympärivuorokautinen palveluasuminen

Ikäihmisten ympärivuorokautinen palveluasuminen on tarkoitettu asiakkaille, jotka eivät enää selviydy kotonaan turvallisesti kotiin annettavien palveluiden ja tukitoimien turvin esimerkiksi muistisairauden vuoksi. Ympärivuorokautinen palveluasuminen on tarkoitettu ympärivuorokautista apua tarvitseville ikäihmisille. Asukkaaksi Taukokankaalle pääsee joko hyvinvointialueen sijoittamana tai palvelusetelillä. Toki voit tulla myös itsemaksavana asiakkaana.

Ole yhteydessä!

Lyhytaikaisjaksot
Lyhytaikaisjaksot

Lyhytaikaisjaksoilla voidaan tukea esimerkiksi kotona asuvien iäkkäiden tai vammaisten henkilöiden terveyttä ja hyvinvointia. Lyhytaikaisjaksolla asiakkaat asuvat pääsääntöisesti vielä omassa kodissa, mutta viettävät ennalta sovitun ajankohdan Taukokankaalla.

Tarjoamme kodinomaista, virikkeellistä ja toimintakykyä tukeavaa kuntoutuksellista asumista ja hoivaa ympäri vuorokauden asukkaan yksilöllisen tarpeen mukaan.

 

Vaikeavammaisten ympärivuorokautinen palveluasuminen
Vaikeavammaisten ympärivuorokautinen palveluasuminen

Vammaispalvelulain mukainen ympärivuorokautinen palveluasuminen on tarkoitettu vamman tai sairauden vuoksi jatkuvaa ympärivuorokautista avustamista, hoivaa tai runsasta tukea tarvitsevalle henkilölle. Asukkaalla on vammaispalvelulain mukainen päätös palveluasumisesta. Palvelu on kohdistettu aikuisille liikuntarajoitteisille, kuten selkäydinvammaiset, MS-tautia, reumaa, aivotraumaa, epilepsiaa, ALS tai muuta lihassairautta sairastaville. Palvelun asiakkaaksi pääsee, jos henkilö täyttää vammaispalvelulaissa ja asetuksessa asetetut myöntämiskriteerit.

Sotainvalidien ja veteraanien neuvontapalvelu
Sotainvalidien ja veteraanien neuvontapalvelu

Sotainvalidien neuvontapalvelun tarkoituksena on tukea sotainvalidien ja heidän puolisoidensa ja leskiensä kotona selviytymistä, ja ohjata heitä kaikkien niiden palvelujen käyttäjiksi, joihin he sotilasvammalain nojalla ovat oikeutettuja. Palvelun piiriin kuuluvat myös asevelvollisina tai YK-joukoissa ennen vuotta 1991 vammautuneet tai sairastuneet, joilla on oikeus sotilasvammalain mukaisiin korvauksiin.

Neuvontapalvelutyöntekijän tarkoituksena on ohjata, auttaa ja tukea.

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Nimesi*
Suostumus*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.