Monipuolinen hyvinvoinnin palvelukeskus

Taukokangas Oy ja tytäryhtiö Taukokangas Kuntoutus Oy muodostavat yhdessä 100% kotimaisen hyvinvoinnin palvelukeskuksen. Tarjoamme hoito- ja asumispalveluja, lääkinnällistä ja ammatillista kuntoutusta sekä muita liikunta- ja hyvinvointipalveluja kaikenikäisille. Tavoitteenamme on asiakkaiden terveyden sekä toiminta- ja työkyvyn edistäminen kaikissa elämäntilanteissa. Toimipisteemme sijaitsevat Oulaisissa, Ylivieskassa ja Kalajoella.

Pitkä historia ja vahva arvopohja

Taukokangas on yksi vanhimmista ja tunnetuimmista kuntoutusalan toimijoista Pohjois-Pohjanmaalla. Kaikki alkoi sotiemme veteraanien kuntoutuksesta ja hoidosta vuonna 1987. Tänään Taukokangas on monipuolinen terveyden ja kuntoutuksen osaamiskeskus, joka tarjoaa laajan valikoiman hoiva-, hoito-, kuntoutus-, terveys- ja hyvinvointipalveluita. Olemme sataprosenttisesti suomalainen yritys, joka toimii yhteiskuntavastuullisesti.

Taukokankaan yhteiskuntavastuullisuus tarkoittaa sitä, että tavoitteet tulee saavuttaa vastuullisin keinoin sekä lakeja ja sääntöjä noudattaen. Asiakkaiden tarpeet ja palveluiden korkea laatu on meille tärkeitä. Kerromme avoimesti Taukokankaan ajankohtaisista kuulumisista, tavoitteista ja toiminnasta verkkosivuillamme, sosiaalisessa mediassa ja infokirjeissä. Liiketoiminnasta mahdollisesti syntyviä voittoja käytetään Taukokangas-säätiön sääntöjen mukaisesti esimerkiksi sotiemme veteraanien, vanhusten ja vammaisten hyväksi.

Taukokankaalla tehdään hyvää Suomelle ja suomalaisille.

Meille asiakas on ykkönen. Olemme olemassa sinua varten, oletpa lapsi, nuori, työikäinen tai ikäihminen. Me autamme sinua saavuttamaan hyvinvoinnillesi ja terveydellesi asettamasi tavoitteet. Tuemme sinua tarpeesi mukaan vaikeissakin toimintakyvyn ongelmissa ja elämäntilanteissa.

Pyrimme jatkuvasti tekemään asiat entistä paremmin. Teemme työmme aina reilusti ja läpinäkyvästi, sovitusti ja aikataulussa. Varmistamme, että saat meistä odotuksiasi paremman kokemuksen. Tätä lupausta todistaa asiakkaidemme meille antamat tyytyväisyysarvioit ja palautteet sekä suositteluindeksi. Kuntoutuspalveluiden osalta suositteluindeksi eli NPS- lukema on viimeiseltä vuodelta huimat 78 (asteikolla min. –100 – max. 100).

Olemme saaneet olla mukana ja tukemassa monen asiakkaan tarinan onnellisia käänteitä. Yhdessä olemme oppineet keinoja jaksamiseen, elämän hallintaan, kuntoutumiseen ja vaikkapa arjessa pärjäämiseen. Me haluamme tarjota sinulle palveluja, jotka tukevat aktiivisen, itsenäisen ja terveen elämän tavoitetta. Ja kun on hoivan aika, haluamme tarjota myös siihen sopivimman palveluratkaisun.

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Nimesi*
Suostumus*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.