Fysioterapia maksusitoumuksella

Fysioterapian tavoitteena on ylläpitää ja parantaa toiminta- ja työkykyäsi sekä liikkumistasi. Fysioterapian avulla autamme asiakkaitamme erilaisten sairauksien ja tapaturmien kuntoutuksessa sekä tuki- ja liikuntaelinoireissa, myös ennaltaehkäisevästi. Laaja-alaisen osaamisen ansiosta fysioterapeuttimme löytävät ratkaisut asiakkaiden eri ikävaiheissa ja elämäntilanteessa kokemiin haasteisiin. Fysioterapia maksusitoumuksella mahdollistaa hoidon kaikille apua tarvitseville ilman taloudellisia haasteita.

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen avoterapian palveluntuottajia. Oulaisten, Ylivieskan ja Kalajoen yksikkömme ovat fysioterapian palveluntuottajia. Oulaisten yksikkömme on toimintaterapian palveluntuottaja.

Fysioterapia itse maksaen

Fysioterapia maksusitoumuksella ei ole ainut tarjolla oleva vaihtoehto. Fysioterapiaan voit tulla kaikkiin yksikköihimme ilman lääkärin määräystä tai lähetettä. Älä jää odottamaan kipusi tai jumisi kanssa kotiin vaan ota fysioterapian ammattilaiseen yhteyttä ja saat vaivasi selätettyä ennen kuin se pitkittyy. Lue täältä lisää aiheesta fysioterapia itse maksaen.

Lisätietoja ja ajanvaraus p. 044 4794 707.

Lähetekäytännön ja Kela-korvauksen poistuminen

Eduskunta hyväksyi lakimuutoksen 9.12.2022, jonka myötä perinteinen Sv-lähete ja kelakorvaus poistui käytöstä. Kelan korvauksen määrä oli vuosien myötä heikentynyt, joten muutoksen rahallinen merkitys asiakkaalle on vähäinen. Jos aiemmin maksoit lääkärikäynnistä, mistä sait lähetteen fysioterapiaan, oli korvauksen määrä jo kulutettu ennen fysioterapiaan tuloa.

Voit nyt säästää lääkäripalkkiossa tulemalla suoraan fysioterapiaan meille. Lääketieteelliset tutkimukset esimerkiksi tuki- ja liikuntaelin vaivoissa ovat harvoin tarpeellisia. Tutkitaan vaiva, etsitään syy, tehdään toimintasuunnitelma ja lähdetään kuntouttamaan sinua, jotta pääset vaivasta ja kivusta eroon. Tarvittaessa ohjaamme sinut kääntymään lääkärin arvioitavaksi. 

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Nimesi*
Suostumus*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.