Fysioterapia maksusitoumuksella

Fysioterapian tavoitteena on ylläpitää ja parantaa toiminta- ja työkykyäsi sekä liikkumistasi. Fysioterapian avulla autamme asiakkaitamme erilaisten sairauksien ja tapaturmien kuntoutuksessa sekä tuki- ja liikuntaelinoireissa, myös ennaltaehkäisevästi. Laaja-alaisen osaamisen ansiosta fysioterapeuttimme löytävät ratkaisut asiakkaiden eri ikävaiheissa ja elämäntilanteessa kokemiin haasteisiin. Fysioterapia maksusitoumuksella mahdollistaa hoidon kaikille apua tarvitseville ilman taloudellisia haasteita.

Olemme Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen avoterapian palveluntuottajia. Oulaisten ja Kalajoen yksikkömme ovat fysioterapian palveluntuottajia. Oulaisten yksikkömme on toimintaterapian palveluntuottaja.

Hakeutumisohjeet Kelan fysioterapiaan löydät täältä.

Lisätietoja ja ajanvaraus:

Palvelusihteeri Anna Kaisa Vierimaa 044 479 4707

Lähetekäytännön ja Kela-korvauksen poistuminen

Eduskunta hyväksyi lakimuutoksen 9.12.2022, jonka myötä perinteinen Sv-lähete ja kelakorvaus poistui käytöstä. Kelan korvauksen määrä oli vuosien myötä heikentynyt, joten muutoksen rahallinen merkitys asiakkaalle on vähäinen. Jos aiemmin maksoit lääkärikäynnistä, mistä sait lähetteen fysioterapiaan, oli korvauksen määrä jo kulutettu ennen fysioterapiaan tuloa.

Voit nyt säästää lääkäripalkkiossa tulemalla suoraan fysioterapiaan meille. Lääketieteelliset tutkimukset esimerkiksi tuki- ja liikuntaelin vaivoissa ovat harvoin tarpeellisia. Tutkitaan vaiva, etsitään syy, tehdään toimintasuunnitelma ja lähdetään kuntouttamaan sinua, jotta pääset vaivasta ja kivusta eroon. Tarvittaessa ohjaamme sinut kääntymään lääkärin arvioitavaksi. 

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Nimesi*
Suostumus*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.