Fysioterapiasta helpotusta

Fysioterapia ylläpitää ja parantaa toiminta- ja työkykyäsi sekä liikkumistasi. Fysioterapian avulla autamme asiakkaitamme erilaisten sairauksien ja tapaturmien kuntoutuksessa sekä tuki- ja liikuntaelinoireissa, myös ennaltaehkäisevästi. Laaja-alaisen osaamisen ansiosta fysioterapeuttimme löytävät ratkaisut asiakkaiden eri ikävaiheissa ja elämäntilanteessa kokemiin haasteisiin.

Fysioterapia itse maksaen

Fysioterapia onnistuu helposti itse maksaen. Fysioterapiaan voit tulla kaikkiin yksiköihimme ilman lääkärin lähetettä. Älä jää odottamaan kipusi tai jumisi kanssa kotiin vaan ota fysioterapian ammattilaiseen yhteyttä ja saat vaivasi selätettyä ennen kuin se pitkittyy.

Lähetekäytännön ja Kela-korvauksen poistuminen

Vuoden 2023 alusta fysioterapian Kela-korvaukset poistuivat käytöstä. Vaikka asia on harmillinen, voidaan se kääntää myös vahvuudeksi: asiakas säästää nyt lääkärikäynnin kulut tulemalla suoraan fysioterapiaan. Lääketieteelliset tutkimukset esimerkiksi tuki- ja liikuntaelinvaivoissa ovat harvoin tarpeen. Mikäli näin kuitenkin on, fysioterapeutti ohjaa asiakkaan lääkärin vastaanotolle. Ethän sis jää kivun / vaivan kanssa liian pitkäksi aikaa yksin? Pitkittyessä vaiva kroonistuu ja pahimmillaan aiheuttaa muitakin haasteita.  

Lisätietoja ja ajanvaraus p. 044 4794 707.

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Nimesi*
Suostumus*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.