Hyvinvointi- ja hemmotteluhoidot

Asiantunteva ja moniammatillinen tiimimme palvelee sinua kokonaisvaltaisesti ja takaa ainutlaatuiset hyvinvointi- ja hemmotteluhoidot. Löydät meiltä fysio- toiminta-, ravitsemus- ja lymfaterapiapalvelut sekä hieronnan ja jalkojen hoidon.

Lisäksi Taukokangas tarjoaa työyhteisöille työhyvinvointipalveluja, jotka ylläpitävät työntekijöiden hyvinvointia ja lisäävät työyhteisön energisyyttä.

Lisätiedot ja tiedustelut

Asiakaspalvelu –ja hyvinvointi- ja hemmottelupalvelut, p. 044 479 4707

Fysioterapia itse maksaen
Fysioterapia itse maksaen

Fysioterapian tavoitteena on ylläpitää ja parantaa toiminta- ja työkykyäsi sekä liikkumistasi. Fysioterapian avulla autamme asiakkaitamme erilaisten sairauksien ja tapaturmien kuntoutuksessa sekä tuki- ja liikuntaelinoireissa, myös ennaltaehkäisevästi. Laaja-alaisen osaamisen ansiosta fysioterapeuttimme löytävät ratkaisut asiakkaiden eri ikävaiheissa ja elämäntilanteessa kokemiin haasteisiin.

Lymfaterapia
Lymfaterapia

Lymfaterapian avulla pyrimme poistamaan eri syistä johtuvaa turvotusta kehossa. Lymfaterapiassa elvytämme imusuonten toimintaa ja edistämme imunestekiertoa kevyillä pumppaavilla otteilla. Lymfaterapian tavoitteena on saada kudoksiin kertynyt ylimääräinen neste liikkeelle ja vähentää turvotusta ja kipua sekä rentouttaa kehoa.

Hieronta
Hieronta

Hieronta on pehmytkudoskäsittelyä, jossa käytetään eri tekniikoita. Usein hieronnan ajatellaan olevan hemmottelua mutta hieronnan hyödyt ovat moninaiset. Meillä hieronta-ajat varataan aina fysioterapeuteille ja kuntohoitajille.

Hinnasto
Hinnasto

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Nimesi*
Suostumus*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.