Energiaa elämään – Tehoa työpäiviin

Tehokkaan työyhteisön takana ovat hyvinvoivat ihmiset. Hyvä fyysinen ja henkinen kunto sekä työntekoa tukeva työilmapiiri tekevät työntekijästä tehokkaan. Me Taukokankaalla selvitämme työyhteisönne hyvinvoinnin tilaa, tarjoamme palvelut työhyvinvoinnin lisäämiseen sekä autamme yksilöllisesti työntekijöitä kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia ja energisempää elämää. Tustustu alta tarkemmin yrityksille ja yhteisöille tarjoamistamme palveluista.

Löydät niin keveämpiä juuri teille sorvattuja liikuntaryhmiä, valmennuspaketteja, testauksia, näiden yhdistelmiä tai massiivisempia Kelan kuntoutuksia.

KIILASTA tukea työssä jaksamiseen
KIILASTA tukea työssä jaksamiseen

Onko työntekosi vaikeutunut terveydellisten syiden vuoksi? Haluaisitko parantaa kokonaisvaltaista hyvinvointiasi ja saada uusia ratkaisukeinoja työssä kokemiisi haasteisiin? Kiila-kuntoutus tähtää elämänlaatusi parantamiseen ja työkykysi ylläpitämiseen.

Työhyvinvointia työyhteisöille
Työhyvinvointia työyhteisöille

Hyvä fyysinen ja henkinen kunto sekä työntekoa tukeva työilmapiiri tekevät työtekijästä tehokkaan. Kun energiatasot ovat kohdillaan, riittää virtaa sekä työssä loistamiseen että arjen askareisiin. Työhyvinvointipalvelumme tarjoavat yksilölliset ratkaisut energisempään elämään.

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Nimesi*
Suostumus*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.