Kuntoutus

Kuntoutus auttaa sinua, kun toiminta- tai työkykysi on uhattuna, arjesta tai työstä selviytyminen on käynyt haastavaksi tai olet sairastunut tai loukkaantunut vakavasti. Taukokangas Kuntoutus tarjoaa monipuolisesti yksilöllisiä ja kurssimuotoisia Kelan kuntoutuksia ja muita kuntoutuspalveluita.  

Kuntoutuspalvelujemme tavoitteena on asiakkaidemme kokonaishyvinvoinnin ja toimintakyvyn parantaminen, itsenäisen elämän tukeminen, kotona asumisen mahdollistaminen sekä työllistymisen tukeminen. 

Kelan kuntoutukset
Kelan kuntoutukset

Kun toiminta- tai työkykysi on uhattuna, arjesta tai työstä selviytymisesi on käynyt haastavaksi, olet sairastunut tai loukkaantunut vakavasti, tarjoaa Taukokankangas Kuntoutus monipuolisesti yksilöllisiä ja kurssimuotoisia Kelan kuntoutuksia ja muita kuntoutuspalveluita.

Kuntoutuspalvelujemme tavoitteena on asiakkaidemme kokonaishyvinvoinnin ja toimintakyvyn parantaminen, itsenäisen elämän tukeminen sekä kotona asumisen ja työllistymisen mahdollistaminen.

Muut kuntoutuspalvelut
Muut kuntoutuspalvelut

Voit tulla meille kuntoutumaan montaa  muutakin kautta, kuin Kelan lähettämänä. Kuntoutusjaksoille voit hakeutua vamman tai sairauden jälkeen hyvinvointialueen tai vakuutusyhtiön maksusitoumuksella. Samoin perusterveydenhuoltosi voi kirjoittaa maksusitoumuksen fysio-, toiminta- tai ravitsemusterapiaan.

Fysioterapiaan  voit milloin vain tulla myös itse maksaen!

Yrityksille ja yhteisöille
Yrityksille ja yhteisöille

Tehokkaan työyhteisön takana ovat hyvinvoivat ihmiset. Hyvä fyysinen ja henkinen kunto sekä työntekoa tukeva työilmapiiri tekevät työntekijästä tehokkaan. Me Taukokankaalla selvitämme työyhteisönne hyvinvoinnin tilaa, tarjoamme palvelut työhyvinvoinnin lisäämiseen, sekä autamme yksilöllisesti työntekijöitä kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia ja energisempää elämää.

Kenelle kuntoutus sopiii?

Meillä on asiakkaina lapsia ja nuoria, opiskelijoita, työikäisiä, eläkeläisiä ja ikäihmisiä sekä yrityksiä ja yhteisöjä . Asiakas on meillä aina ensimmäisellä sijalla. Ratkaisemme asiakkaidemme vaikeitakin ongelmia ja elämäntilanteita tehokkaasti ja autamme saavuttamaan heidän hyvinvoinnille ja terveydelle asettamansa tavoitteet.

Kuntoutus eri tarpeisiin

Taukokangas Kuntoutuksesta löydät palveluja monipuolisesti hieronnasta vaativaan kuntoutukseen. Meille voit hakeutua asiakkaaksi esimerkiksi eri kuntoutuskursseille, työkykyä tukevaan eli ammatilliseen kuntoutukseen, moniammatilliseen yksilölliseen kuntoutukseen tai vaativaan kuntoutukseen. Kuntoutuskonseptimme mahdollistavat sinulle nopean kotiutumisen esimerkiksi vakavan sairauden tai leikkauksen jälkeen.

Miksi Taukokankaalle?

Meillä kuntoutuja kohdataan aina ainutkertaisena ihmisenä. Huomioimme osallistujien yksilölliset tarpeet ja laadimme kuntoutuksen sisällön tarkemmin niiden pohjalta. Olemme kokeneena olleet palveluntuottajana kuntoutujan tukena työn ja arjen muutostarpeissa ja haluamme panostaa kuntoutujan elämänlaadun kokonaisvaltaiseen parantamiseen.

ASIAKASKOKEMUKSET

Lisätiedot ja tiedustelut:

Kuntoutuksen palvelupäällikkö Somppi Henna 044 4794 718
Kuntoutuskurssit ja laitoskuntoutus 044 479 4717

sähköpostitse: etunimi.sukunimi@taukokangas.fi

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Nimesi*
Suostumus*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.