Työhyvinvointi

Hyvä fyysinen ja henkinen kunto sekä työntekoa tukeva työilmapiiri tekevät työtekijästä tehokkaan. Kun energiatasot ovat kohdillaan, riittää virtaa sekä työssä loistamiseen että arjen askareisiin. Työhyvinvointipalvelumme tarjoavat yksilölliset ratkaisut energisempään elämään.

Energiaa elämään – Tehoa työpäiviin

Olipa työ sitten fyysisesti kuormittavaa tehdastyötä tai ideointia vaativaa toimistotyötä, on jokaisen työtä tekevän hyvinvoinnista huolehdittava työn vaatiman vireystason ylläpitämiseksi. Työhyvinvointipalvelumme lisäävät yksilöiden fyysistä ja henkistä hyvinvointia ja tuovat lisää virtaa koko työyhteisöön.

Työntekijälle työhyvinvointipalveluidemme hyödyt näkyvät fyysisen kunnon ja liikkuvuuden paranemisena, vireystilan kasvuna ja energisyytenä. Työyhteisöissä hyödyt puolestaan näkyvät yleisen ilmapiirin paranemisena, uuden ideointina, tehokkaampana työskentelynä ja vähentyneinä sairauspoissaoloina.

Meidän missionamme on auttaa ihmisiä voimaan sekä työssä että arjessa paremmin. Kysymme oikeat kysymykset hyvinvoinnin selvittämiseksi ja tarjoamme ratkaisut ongelmakohtien kehittämiseen. Jokainen työyhteisö ja työntekijä on meille yksilönä arvokas – siksi tarjoamme palvelua aina asiakkaamme yksilölliset tarpeet huomioiden.

Hyvinvointikatsastus

Katsastus työntekijöiden ja työyhteisönne kokonaishyvinvointiin.

Kehityssuunnitelma

Asiantuntijoidemme laatima suunnitelma hyvinvoinnin kehittämiseksi yrityksessänne.

Toimenpiteet

Suunnitelman mukaisten toimenpiteiden toteutus itsenäisesti tai asiantuntijamme ohjauksella.

Seuranta

Toimenpiteiden toteutuksen seuranta yrityksenne tavoitteiden mukaisesti.

Lisätiedot ja tiedustelut

henna.somppi@taukokangas.fi

Kuntoutuksen palvelupäällikkö Somppi Henna 044 4794 718

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Nimesi*
Suostumus*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.