Mikä liikuntaryhmä olisi sopivin minulle ?

Tuntikuvaukset kertovat ja kuvaavat Sinulle, mitä voit odottaa liikuntaryhmältä tullessasi meille liikkumaan. Tuntikuvaukset kertovat mitä kukin liikuntaryhmä pitää sisällään juuri Taukokankaalla Oulaisissa. Tuntikuvaukset auttavat sinua valitsemaan juuri parhaat ryhmät Sinun mieltymysten ja tarpeidesi mukaisesti.

Ryhmäliikuntakalenteriin pääset tästä.

Seuraa myös Taukokangas Kuntoutuksen Instagram ja Facebook-kanavia, niin pysyt kätevimmin perillä muutoksista.

Tuntikuvaukset

Crossi

Tämä sopii sinulle, joka haluat haastaa itseäsi monipuolisesti ja tykkäät vaihtelusta. Crossissa treenaamme kiertoharjoitteluna aikaa vastaan oman kehon painolla ja eri jumppavälineillä. Liikkeitä on useimmin 14-15 ja sarjoja 2. Alkulämmittely ja loppujäähdyttely teemme yhdessä.

Hyvällä säällä ollaan ulkona! Myös talvella!

Tunnit vetää fysioterapeuttimme Pauliina Linnala.

Kuntosalicircuit

Kuntosalicircuitissa treenataan kiertoharjoitteluna aikaa vastaan kuntosalilaitteilla, osa pisteistä toiminnallia harjoitteita ilman laitetta. Liikkeitä yleensä 13-16 ja sarjoja 2-3. Alkulämmittelyn ja loppujäähdyttelyn teemme yhdessä.

Tämä ryhmä sopii kaikille ikään ja kuntotasoon katsomatta. Myös aloittelijoille ja vähän liikkuville mutta myös liikuntahirmuille!

Tunnit vetää fysioterapeuttimme Pailiina Linnala.

Kehonhuolto (pilates)

Venytysharjoitus liikuntasalissa.

Pilates- tunti sisältää erityisesti syviä lihaksia vahvistavia monipuolisia kehonpainoharjoitteita. 
Pilateksen kuusi keskeistä periaatetta ovat keskivartalon aktiivinen käyttö, keskittyminen, kontrolli, liikkeen virtaus, tarkkuus ja hengittäminen. Pilates-harjoittelun avulla voit kehittää lihasvoimaa ja 
kestävyyttä sekä parantaa nivelten liikkuvuutta, kehonhallintaa ja ryhtiä. 

Tunnit vetää fysioterapeutti Erja Kössi.

HIIT 30’/ RPV 30′

HIIT eli kovatehoinen intervalliharjoittelu koostuu intervalleista eli kovatehoisista työjaksoista sekä matalatehoisista lepojaksoista. Tämä on takuuvarma harjoitusmuoto saada syke korkealle ja hiki pintaan.

RPV on lyhenne tehokkaasta täsmätreenistä reisien, pakaroiden ja vatsan lihaksille.

Ota mukaan kengät, hikipyyhe ja juomapullo.

Tunnit vetää fysioterapeuttimme Erja Kössi.

Toiminnallinen levypainotreeni

Toiminnallinen levypainotreeni on tunti, jossa tehdään monipuolisesti lihaskuntoharjoitteita koko keholle, parannetaan liikkuvuutta ja kehitetään kestävyyttä. Liikkeissä käytetään välineinä tankoa ja levypainoja.

Jokainen pystyy tekemään treenin omalla kuntotasollaan ja valitsemaan itselleen sopivat painot. Tunti on kehittävä ja sopii jokaiselle kuntoilijalle.

Tunnit vetää fysioterapeuttimme Jenna Rajala.

Tunnit vetää liikunnanohjaajamme Hanna Jantunen.

Kehonpainotreeni

Kehonpainotreenissä ei käytetä välineitä vaan lihaskuntoharjoituksessa vastuksena toimii oman kehon paino. Se on tehokas, helppo ja monipuolinen tapa haastaa ja kehittää lihaskuntoa kokonaisvaltaisesti. Kun opit liikkeet, on näitä harjoitteita helppo jatkaa myös kotioloissa.

Lavis-lavatanssijumppa on hauska, helppo ja hikinen liikuntamuoto, joka perustuu lavatanssiaskeleiden ja jumpan välimuotoon.

Tunnit vetää Lavis-ohjaajamme AnnaKaisa Vierimaa.

Jäikö kysyttävää, ota yhteyttä! Vastaamme mielellämme.

Palvelusihteeri Anna Kaisa Vierimaa 044 479 4707
Kuntoutuksen palvelupäällikkö Somppi Henna 044 4794 718

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Nimesi*
Suostumus*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.