Mikä liikuntaryhmä olisi sopivin minulle ?

Tuntikuvaukset kertovat ja kuvaavat Sinulle, mitä voit odottaa liikuntaryhmältä tullessasi meille liikkumaan. Tuntikuvaukset kertovat mitä kukin liikuntaryhmä pitää sisällään juuri Taukokankaalla Oulaisissa. Tuntikuvaukset auttavat sinua valitsemaan juuri parhaat ryhmät Sinun mieltymysten ja tarpeidesi mukaisesti.

Ryhmäliikuntakalenteriin pääset tästä.

Seuraa myös Taukokangas Kuntoutuksen Instagram ja Facebook-kanavia, niin pysyt kätevimmin perillä muutoksista.

Kahvakuula

Kahvakuula on tehokas treenimuoto, joka kehittää voimaa, kestävyyttä ja tasapainoa. Kahvakuula on myös oiva keino haastaa kehon pieniä, piilossa sijaitsevia tukilihaksia kuten syviä vatsalihaksia, lantionpohjaa ja rangan tukilihaksia. Liikkeet vaihtuvat viikoittain, jotta treenit pysyvät mielenkiintoisina ja kehitys on jatkuvaa.  Jokainen saa valita itselleen sopivat painot sekä määrittää tahdin oman kuntotason mukaan. Ryhmä/tunti soveltuu kaiken kuntoisille ja tarjoaa monipuolista haastetta koko keholle. Tule mukaan nostamaan kuntoa ja saamaan uutta energiaa!

Tunnit vetää liikunnanohjaajamme Hanna Jantunen.

Pilates

Venytysharjoitus liikuntasalissa.

Pilates- tunti sisältää erityisesti syviä lihaksia vahvistavia monipuolisia kehonpainoharjoitteita. 
Pilateksen kuusi keskeistä periaatetta ovat keskivartalon aktiivinen käyttö, keskittyminen, kontrolli, liikkeen virtaus, tarkkuus ja hengittäminen. Pilates-harjoittelun avulla voit kehittää lihasvoimaa ja 
kestävyyttä sekä parantaa nivelten liikkuvuutta, kehonhallintaa ja ryhtiä. 
Pilates harjoitteita käytetään myös kuntoutuksessa ja niiden avulla voi ennaltaehkäistä monia tuki- ja liikuntaelinvaivoja.  

Tunnit vetää fysioterapeutti Marika Vinkki.

Jooga

Jooga- tunti sisältää rauhallisia joogan perusliikkeitä, hengitysharjoituksia, liikkuvuutta ja tasapainoa edistäviä harjoituksia, venyttelyä sekä rentoutusharjoituksia. Joogan avulla voit edistää hermoston palautumista, rentouttaa lihaksia sekä lisätä liikkuvuutta ja parantaa kokonaisvaltaista hyvinvointia. Sopii myös aloittelijoille.  

Liikuntaryhmäkalenterissa pilates ja jooga ovat peräkkäin. Loistava kombo yhdessä.

Tunnit vetää fysioterapeuttimme Marika Vinkki.

Useampi ihminen istumassa ja venyttelemässä kuntoutuskurssilla.

Toiminnallinen levypainotreeni

Toiminnallinen levypainotreeni on tunti, jossa tehdään monipuolisesti lihaskuntoharjoitteita koko keholle, parannetaan liikkuvuutta ja kehitetään kestävyyttä. Liikkeissä käytetään välineinä tankoa ja levypainoja.

Jokainen pystyy tekemään treenin omalla kuntotasollaan ja valitsemaan itselleen sopivat painot. Tunti on kehittävä ja sopii jokaiselle kuntoilijalle.

Tunnit vetää fysioterapeuttimme Jenna Rajala.

Kuntosalicircuit

Kuntosalicircuitissa treenataan kiertoharjoitteluna aikaa vastaan kuntosalilaitteilla, myös toiminnallisempia liikeitä ollut mukana. Liikkeitä ollut 13-16 ja sarjoja 2-3. Alkulämmittely ja loppujäähdyttely tehty yhdessä.

Tunnit vetää fysioterapeuttimme Pailiina Linnala.

Crossi

Crossissa treenataan kiertoharjoitteluna aikaa vastaan oman kehon painolla ja eri jumppavälineillä. Liikkeitä ollut 14-15 ja sarjoja 2. Alkulämmittely ja loppujäähdyttely tehty yhdessä. Hyvällä säällä olemme olleet ulkona. 

Tunnit vetää fysioterapeuttimme Pauliina Linnala.

Jäikö kysyttävää, ota yhteyttä! Vastaamme mielellämme.

Palvelusihteeri Anna Kaisa Vierimaa 044 479 4707
Palvelupäällikkö Somppi Henna 044 4794 718

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Nimesi*
Suostumus*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.