Ammatillinen kuntoutus

Onko sinulla tilanne, että tarvitset apua oman polun löytämiseen tai työelämään hakeutumiseen? Et ehkä oikein tiedä mitä elämältä haluaisit. Tai olet jo työelämässä mutta jaksaminen ja selviäminen työelämässä on muuttunut haastavaksi. Näissä tilanteissa tutustu tarkemmin niin sanottuihin Kelan ammatillisiin kuntoutuksiin. Meiltä löydät monipuolista ja ammattitaitoista tukea opiskeluun ja työhön.

Kiila-kurssipalvelu
Kiila-kurssipalvelu

Onko työntekosi vaikeutunut terveydellisten syiden vuoksi? Haluaisitko parantaa kokonaisvaltaista hyvinvointiasi ja saada uusia ratkaisukeinoja työssä kokemiisi haasteisiin? Kiila-kuntoutus tähtää elämänlaatusi parantamiseen ja työkykysi ylläpitämiseen.

Kiila-yksilöpalvelu
Kiila-yksilöpalvelu

Onko työntekosi vaikeutunut terveydellisten syiden vuoksi? Haluaisitko parantaa kokonaisvaltaista hyvinvointiasi ja saada uusia ratkaisukeinoja työssä kokemiisi haasteisiin?

Kiila-yksilöpalveluun voit hakeutua koska vaan, keräämme hakeutuneista sopivan ryhmän. Haku on jatkuva. Ainut kriteeri on, että sinulla on työsuhde tai olet yrittäjä.

Ammatillinen kuntoutusselvitys AKSE
Ammatillinen kuntoutusselvitys AKSE

Akse eli ammatillinen kuntoutusselvitys on mahdollisuus sinulle, jos olet 16-64 vuotias ja työelämään siirtyminen on ollut haastavaa tai et tiedä mikä ammatti olisi sinulle sopiva.

Akse on 2-10 päivää kestävä kartoitus, jossa saat erinomaista tukea kokona kokonaistilanteesi selvittelyssä ja ammatillisen suunnitelman laatimisessa. Saat henkilökohtaisen yhteyshenkilön sekä työryhmän tueksesi.  Kelan palveluna Akse on sinulle maksutonta.

Oletko 16 -29 vuotias nuori?

Jos kuulut tähän ikähaarukkaan, voit hakea ammatilliseen kuntoutusselvitys AKSEEN ilman erillistä lääkärin lausuntoa SOITTAMALLA  KELAAN. Myös läheinen voi olla puolestasi yhteydessä.

NUOTTI-valmennus
NUOTTI-valmennus

NUOTTI-valmennuksessa saat itsellesi henkilökohtaisen valmentajan, joka auttaa sinua suunnittelemaan tulevaisuuttasi. Tapaat valmentajaa säännöllisesti omassa arkiympäristössäsi.

Valmentajan kanssa tunnistat vahvuuksiasi ja taitojasi, kartoitat kiinnostuksen kohteitasi sekä teet suunnitelmaa, kuinka etenet kohti tavoitteitasi. Kuntoutuksen ajalta sinulla voi olla mahdollisuus kuntoutusrahaan.

Aloita prosessi soittamalla Kelan kuntoutusasioiden palvelunumeroon 020 692 205.  Jos sinulla on yhteys esimerkiksi Etsivään nuorisotyöhön tai Ohjaamoon, voit ottaa Kelaan yhteyttä yhdessä heidän kanssaan.

Miksi Taukokankaalle?

Me kohtaamme sinut ainutkertaisena ihmisenä. Huomioimme yksilölliset tarpeesi ja laadimme kuntoutuksesi sisällön tarkemmin niiden pohjalta. Olemme kokeneena palveluntuottajana tukenasi työn ja arjen muutostarpeissa ja haluamme tehdä yhdessä töitä, jotta elämänlaatusi parantuu kokonaisvaltaisesti.

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Nimesi*
Suostumus*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.