Taukokangas kuntosali – Tykätty kuntosali Oulaisissa

Tervetuloa tutustumaan Taukokankangas Kuntoutuksen kuntosalille! Kuntosali pitää sisällään monipuoliset, helppokäyttöiset ja laadukkaat Precorin laitteet, joilla treenaaminen on helppoa ja mielekästä.

Kuntosalimme on avoinna joka päivä klo 7.00 – 20.45. Huomioithan mahdolliset ryhmävaraukset tästä tai kohdasta aukiolo ja hinnasto

Saavuta tavoitteet kanssamme

Edullisella ja laadukkaalla kuntosalillamme treenaat kohti tavoitteitasi, kasvatat kuntoasi ja ylläpidät hyvinvointiasi! Kuntosalin monipuolinen ja uudenaikainen laitteisto palvelee monen tasoisia treenaajia, olipa tavoitteena sitten lihaskunnon kasvattaminen tai toimintakyvyn ylläpitäminen.

Olemme ottaneet kuntosalikäyttöön myös Davidin laitteilla varustetun 43 m2 lisätilan. Tila sijaitsee samalla käytävällä toisen kuntosalin kanssa. Kuntosalien lisäksi voit hyödyntää treenissäsi myös liikuntasalitilaa sen ollessa vapaana. Mahdolliset varaukset voit tarkistaa paikan päällä liikuntasalin ovesta.

Jos et ole käynyt aiemmin salillamme, suosittelemme ohjauskäyntiä, jonka voit varata asiakaspalvelunumerostamme 044 4794707.

Laitteet ovat mitoitettu säätöineen aikuisille, joten emme suosittele kuntosaliharjoittelua alle 13-vuotiaille. Jos otat pienen ihmisen mukaan salille kanssasi, huomaathan, että olet vastuussa hänen turvallisuudestaan.

Treenataan vain terveenä. Pestään kädet salille tullessa ja lähtiessä!

Mukavaa treeniä!

Aukioloajat ja hinnasto
Aukioloajat ja hinnasto

Kuntosali on auki joka päivä klo 7.00 – 20.45 mahdolliset ryhmävaraukset pois lukien. Näet ryhmävaraukset alla olevasta taulukosta.

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Nimesi*
Suostumus*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.