Hyvinvointiasi ja palautumistasi tukevat palvelut

Löydät meiltä monipuoliset terveyttä ja hyvinvointia tukevat hyvinvointipalvelut. Etsitpä sitten liikunta- ja hyvinvointi palveluita itsellesi tai esimerkiksi työyhteisöllesi. Asiantunteva ja vahvan kokemuksen omaava henkilökunnaltamme saat vastaukset mieltäsi askarruttaviin ongelmiin ja asioihin. Ole yhteydessä, pohditaan yhdessä!

Liikkumaan Taukokankaalle Oulaisiin

Tule Taukokankaalle liikkumaan hyvässä porukassa sellaisena kuin olet! Me kannustamme, haastamme ja huollamme sinua. Meiltä löydät mukaansatempaavat ryhmäliikuntatunnit ja fyysisestä kunnostasi kertovat mittaukset ja testaukset sekä monipuoliset kuntosalimme.

Koetaan liikunnan ilo yhdessä!

Kuntosali
Kuntosali

Tervetuloa tutustumaan Taukokankaan kuntosalille! Kuntosaliltamme löytyvät monipuoliset ja laadukkaat Precorin laitteet, joilla treenaaminen on helppoa ja mielekästä.

Ryhmäliikunta
Ryhmäliikunta

Tule Taukokankaalle liikkumaan hyvässä porukassa sellaisena kuin olet! Me kannustamme, haastamme ja huollamme sinua. Meiltä löydät mukaansa tempaavat ryhmäliikuntatunnit ammattilaisten ohjaamana.

Hyvinvointi- ja hemmotteluhoidot
Hyvinvointi- ja hemmotteluhoidot

Asiantunteva ja moniammatillinen tiimimme palvelee sinua kokonaisvaltaisesti. Löydät meiltä fysio- toiminta-, ravitsemus- ja lymfaterapiapalvelut sekä hieronnan ja jalkojen hoidon.

Yrityksille ja yhteisöille
Yrityksille ja yhteisöille

Tehokkaan työyhteisön takana ovat hyvinvoivat ihmiset. Hyvä fyysinen ja henkinen kunto sekä työntekoa tukeva työilmapiiri tekevät työntekijästä tehokkaan. Me Taukokankaalla selvitämme työyhteisönne hyvinvoinnin tilaa, tarjoamme palvelut työhyvinvoinnin lisäämiseen sekä autamme yksilöllisesti työntekijöitä kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia ja energisempää elämää.

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Nimesi*
Suostumus*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.