Yksilölliset kuntoutusjaksot

Voit tulla meille kuntoutumaan esimerkiksi leikkauksesta tai sairastumisen jälkeen. Maksusitoumuksia meille tekevät julkinen terveydenhuolto, vakuutusyhtiöt ja Kela. Toteutamme kuntoutusjaksot myös sotaveteraanien ja invalidien laitoskuntoutuksena. Voit tulla meille eri mittaisille kuntoutusjaksoille myös itse maksaen. Kuntoutusosastollamme Kotilassa ovat vankan ammattitaidon omaavat asiantuntijamme tukenasi. Työote on kuntouttava, hoiva ja huolenpito ympärivuorokautista. Taukokangas Kuntoutuksen ilmapiiri on lämmin ja kannustava, mistä saamme paljon kiitosta kuntoutujilta.

Taukokangas Kuntoutuksen tuottamiin Kelan järjestämiin ja rahoittamiin kuntoutuksiin pääset tästä.

Kuntoutusjaksot maksusitoumuksella
Kuntoutusjaksot maksusitoumuksella

Toteutamme kuntoutusosastollamme Kotilassa moniammatillista kuntoutusta. Tyypillisesti meille tullaan kuntoutumaan leikkauksen tai sairastumisen jälkeen: aivoverenkiertohäiriön, aivovamman, monivamman ja vaikean tuki- ja liikuntaelinoireen seurauksena. Kuntoutusjaksolle tullaan lääkärin lähettämänä, kun kuntoutujalla on päivittäinen moniammatillisen kuntoutuksen tarve.

Kuntoutusjaksot itse maksaen
Kuntoutusjaksot itse maksaen

Voit tulla meille kuntoutukseen itse maksaen, ilman lähetettä tai maksusitoumusta. Kuntoutusjakso on keino vahvistaa ja ylläpitää liikunta- ja toimintakykyäsi sekä saada arkeen vaihtelua ja piristystä. Sinun on myös mahdollista hakeutua kuntoutukseen esimerkiksi leikkauksen tai sairastumisen jälkeen tehostaaksesi toipumista. Kuntoutuksen sisältö räätälöidään yksilöllisesti tarpeidesi mukaisesti. Se voi sisältää mm.  fysioterapiaa, liikunta- tai toimintaryhmiä, asiantuntijatapaamisia tai hierontaa. Tarvittaessa voit myös saada avustuspalvelua kuntoutusjaksosi ajalle.

Ota yhteyttä

"*" näyttää pakolliset kentät

Nimesi*
Suostumus*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.