Kuntoutuskurssit ja yksilöjaksot

Haluatko parantaa toimintakykyäsi ja lisätä hyvinvointiasi? Toteutamme Kelan järjestämiä ja rahoittamia kuntoutuskursseja ja yksilökuntoutusta, jotka auttavat sinua vähentämään sairauden tai vamman tuomia rajoitteita arjessasi sekä tuovat lisää energiaa elämääsi.

Voi paremmin!

Kuntoutuskursseilta ja yksilöjaksoiltamme löydät helpotusta elämääsi rajoittaviin terveysongelmiin. Saat keinoja vamman tai sairauden kanssa elämiseen ja arjessa selviytymiseen. Me uskallamme kysyä, kyseenalaistaa, kuunnella ja tunnistaa hyvinvointisi parantumiseen vaikuttavat tekijät. Siksi tiedämme voivamme auttaa sinua kohti helpompaa ja energisempää elämää.

Kuntoutuskurssien ja yksilöjaksojen toteutus

Toteutamme kuntoutuskursseja sairaus- tai vammaryhmäkohtaisesti. Meiltä löytyy kursseja myös omaishoitajille. Kurssit sisältävät kurssikohtaisesti 1–3 kuntoutusjaksoa Taukokankaalla, joiden aikana ja välillä tunnistetaan ja parannetaan omaan hyvinvointiin liittyviä tekijöitä.

Kalajoen Hiekkasärkkien toimipisteellämme toteutamme Tuki- ja liikuntaelinsairaiden kuntoutuskursseja sekä KIILA-kuntoutusta.

Alkavat kuntoutukset ja kurssinumerot löydät kuntoutuskurssihausta:

www.kela.fi/kuntoutuskurssihaku (sanahakuun Taukokangas Kuntoutus)